Maltezer Pups:

Al onze teven en reuen zijn getest op PL patella luxatie en goedgekeurd.

Al onze teven en reuen zijn getest op oogaandoeningen en vrij verklaard.

Alle maltezers zijn ook getest op glucogen storage diseases en vrij verklaard.

Verwacht:

Heel regelmatig zijn er nieuwe pups. Onze mama’s dragen de pups 62 dagen en ze blijven 9 weken in het nestje met de beste liefde en zorg. Meer nieuws over deze huwelijken en de geboortedetails kan je altijd opvragen via het contact formulier. Wees er tijdig bij en stel jezelf en de nieuwe thuis voor je Maltezer alvast even voor.

Geboren:

Per nestje kan je meer specifieke informatie aanvragen na onze selectie. Aangezien onze pups een exclusief karakter hebben en we niet zomaar pups uit handen geven, vragen we je een motivatie berichtje te sturen via ons contact formulier. Vervolgens zullen we het aantal Maltezer reuen en teven van het nestje vrijgeven en je op de lijst zetten van goedgekeurde kandidaten.

Beschikbaar:

*Let op: de prijs wordt individueel per pup bepaald binnen zijn of haar categorie.

PUPPY: ⭐️⭐️⭐️

Regelmatig zijn er pups geboren en beschikbaar, contacteer ons, wij sturen u de laatste geboortenieuwtjes en de komende nestjes met foto en info.

JEUGDHOND: ⭐⭐⭐⭐

Wanneer u de intensieve puppy fase niet ziet zitten en liever een iets oudere Maltezer wenst, dan kan u opteren voor een jeugdhond. Soms geven wij een jeugdhond vrij als gezelschapshondje. Meer vragen hierover? Contacteer ons gerust.

SHOWBELOFTE: ⭐⭐⭐⭐⭐

Wenst u een beloftevolle show of fok Maltezer? Deze kunnen zowel pup als jeugdhond zijn. Onze honden komen uit de beste bloedlijnen en af en toe hebben we een showbelofte. Deze pups houden we aan om hun topkwaliteiten in onze lijn terug te brengen en andere Maltezerliefhebbers de meerwaarde van hun stamboom te bieden.

SENIOR HOND: ⭐⭐

Voelt u zich ongeschikt voor een pup of jonge hond? Wenst u om eigen redenen een oudere Maltezer? Dan kan u opteren voor een senior hond. Soms geven we hier ook een hondje vrij als gezelschapshondje. Meer vragen hierover? Contacteer ons gerust.